Sabtu, 4 Ogos 2012

03.08.2012 - Lost another 2kg!

Yeay! sebab bulan puasa agaknya, berat badan turun lagi walaupun tak berapa jaga makan, bersenam memang tak arr bulan ramadhan nie. Lepas makan terus malas, Nak taip sekarang ni pun malas.haha. 


Untuk rekod, setakat ni aku dah turun sebanyak 12kg. Sebelum raya nak turunkan 4kg lagi untuk berat badan ideal memang tak mampu rasanya. Ada lebih kurang dua minggu saja lagi. Raya ni kompem makan banyak, gerun je berat akan naik, Uwaa..Takpe lepas raya diet dan bersenam semula ok!









2 ulasan:

Tengku Puteri berkata...

wah.............sronoknya!! hee..sy lak excited...

puanbee berkata...

bestnya kutu , bee banyak lagi .. sekarang ni nak rajin update blog diet tu ..lama benor tinggal