Isnin, 28 Mei 2012

27/05/2012 - Day 2



Alhamdulillah hari ini sembelit telah pergi. Mungkin sebab aku minum air dengan banyak, sistem perkumuhan pun berjalan lancar.hiks..Petang semalam pergi cari mayonis, aku cuma jumpa lady's choice saja paling rendah nilai karbohidrat. 1.3g carb per serving, tinggi juga kan. Emm belasah juga botol kecil sebab brand lain tak ada. Tak banyak pilihan almaklum mini market, rasa rugi pula hari tu pergi Tesco tak cari mayones. 


Before Breakfast : 1 liter air kosong


0845 am : 
  • Telur dadar berkeju (2 biji telur dan sekeping chesdale), 
  • 4 slices timun 
  • Setengah biji tomato 
  • Mayones 1 sudu.

Lepas breakfast terus masak awal, pastu buat senaman ringkas, lompat bintang 50 kali dan skipping 500 kali.


Before Lunch : 2 liter air kosong


1245 pm : 
  • 3 ekor ikan pari bakar (sederhana dan kecil)
  • Sup bayam.

Untuk dinner, bayam lunch ada lebih, so aku campur je dalam singgang.

Before dinner : 2 liter air kosong

0700 pm : 
  • 3 ekor ikan bawal masak singgang tomato (setengah biji) bayam

Before Sleep : 2 liter air kosong




Tiada ulasan: