Khamis, 24 Mei 2012

Atkins Diet : Day 2



Hari ni pagi-pagi dah bangun masak, sudah menjadi rutin masak lunch untuk en suami kalau kerja pagi. Malas pula nak masak sayur. So fully protein today! Hari ni makan Puting Damak lagi (sila jangan double meaning).


0715 am : Chesdale 1 keping
1115 am : Sebiji telur rebus separuh masak dan 5 ekor ikan puting damak goreng
0145 pm : Sebiji telur rebus separuh masak
0500 pm : 10 ekor ikan goreng puting damak


Makan banyak kan hari ni? Petangnya en suami ajak makan luar. Dalam kepala otak aku cuma fikir nak makan chicken chop, akhirnya setelah beberapa kedai kami jelajah, jumpa juga western food. Buah epal dan kentang goreng bagi en suami, coeslow makan sikit je sebab ada carrot. Aku makan ayam saja. Sosnya tu entah berapa nilai karbohidrat. Janji sedap!haha..


0730 pm : Grilled Chicken Chop dan sedikit coeslow. 


* 3 liter air kosong







Tiada ulasan: