Sabtu, 26 Mei 2012

Atkins Diet - Day 4



Balik kerja hari ni lapar, tahan nafsu makan chesdale je pastu dalam pukul 9 lebih sambung tidur.haha Bangun dalam pukul 11 kemudian masak.


0730 am - 1 keping chesdale
1200 pm : 2 ketul ayam goreng, sedikit sambal ikan bilis, salad dan sebiji kecil tomato.


Sambal ikan bilis tu saja je nak merasa cicah dengan ayam goreng. Makan sikit je tau. Petangnya keuar dengan en suami pergi Tesco, makanya fail makan sos sebab makan ayam KFC.haha. Itu je pun pilihan yang ada. Tu pun tak ambil air dan set, cuma add on ayam dua ketul. Pokkits yang baru tu pun takut nak makan. Sesekali reward myself takpe kot. Lagipun timbang turun 3 kg. Suka!haha.. 


0530 pm : 2 ketul ayam KFC ( kulit dibuang) cicah sos Thai


* Air 2.5 liter.







Tiada ulasan: